Fingermat & Enkle varmretter

 

Fingermat:

Enten som velkomstrett eller til stående selskap er fingermat alltid en suksess! Fingermaten anrettes lekkert på fat, og gjestene kan forsyne seg selv.

 

Fingermat – 5 smaker

5 spennende smaker som passer perfekt til aperitiff og mingling!

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon

Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Kommer snart

Moderne og spennende småretter som passer utmerket til lett servering for større arrangementer gjerne med et glass bobler. Menyen er egnet for stående bespisning.

FINGERMAT – 7 SMAKER

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon

Jordskokk
Bakte jordskokk, spinat, syltet rødløk og jordskokk-krem

Skinke
Norsk spekeskinke

Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

 

Enkle Varmretter

Varmrettene egner seg godt som bespisning til en gruppe mennesker. Dette er også rimelig og velsmakende overtidsmat. Varmrettene passer både som lunsj og som middag.

 

Viltgryte med bacon og Bacon

Mørt og smakfullt viltkjøtt pannestekes med bacon og serveres i en fyldig, kremet viltsaus med stjerneløk, sopp og tyttebær. Serveres med fransk potetmos med dijonsennep og tyttebærsyltetøy.

Bourguignon biffgryte

Burgundisk biffgryte er en kraftig vinkokt kjøttgryte, ekte fransk husmannskost fra regionen Bourgogne. 
Strimlet lårkjøtt fra okse og røkt bacon kokes med kraft, rødvin, sjampinjong og småløk.
Serveres med fransk potetmos med dijonsennep og salat med grønnsaker.

Tandoorimarinert kylling

Kylling overvinger i tandoorimarinade ovnsstekes og serveres med salat, ris og yoghurtdressing. 

Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Food Company

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.