Fingermat & Enkle varmretter
Fingermat:
Enten som velkomstrett eller til stående selskap er fingermat alltid en suksess! Fingermaten anrettes lekkert på fat, og gjestene kan forsyne seg selv.
Fingermat – 5 smaker
5 spennende smaker som passer perfekt til aperitiff og mingling!
Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill
Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander
Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar
And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon
Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott
Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk
Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Moderne og spennende småretter som passer utmerket til lett servering for større arrangementer gjerne med et glass bobler. Menyen er egnet for stående bespisning.
FINGERMAT – 7 SMAKER
Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill
Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander
Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar
And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon
Jordskokk
Bakte jordskokk, spinat, syltet rødløk og jordskokk-krem
Skinke
Norsk spekeskinke
Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott
Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk
Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon
Enkle Varmretter
Varmrettene egner seg godt som bespisning til en gruppe mennesker. Dette er også rimelig og velsmakende overtidsmat. Varmrettene passer både som lunsj og som middag.
Viltgryte med bacon og Bacon
Mørt og smakfullt viltkjøtt pannestekes med bacon og serveres i en fyldig, kremet viltsaus med stjerneløk, sopp og tyttebær. Serveres med fransk potetmos med dijonsennep og tyttebærsyltetøy.
Bourguignon biffgryte
Burgundisk biffgryte er en kraftig vinkokt kjøttgryte, ekte fransk husmannskost fra regionen Bourgogne.
Strimlet lårkjøtt fra okse og røkt bacon kokes med kraft, rødvin, sjampinjong og småløk.
Serveres med fransk potetmos med dijonsennep og salat med grønnsaker.
Tandoorimarinert kylling
Kylling overvinger i tandoorimarinade ovnsstekes og serveres med salat, ris og yoghurtdressing.