Buffe

Vi tilbyr også buffé med smaker fra hele verden - for dem som ønsker noe annerledes. Det er bare å ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy en Fantastisk Buffet til dere.

Skalldyrbuffet 

- Kamchatkakrabbe naturelle (skalldyr)
- Sjøkpreps naturelle (skalldyr)
- Kokte krabbeklør (skalldyr)
- Dampede blåskjell med kokosnøtt/karrisjy (bløtdyr)
- Reker (skalldyr)
- Aioli, røkt majones og sitron (egg, sennep)
- Hvitløksbrød* (hvete, melk)
- Steinovnsbakt surdeigsbrød (hvete, bygg, rug)
- Smør (melk)

Norsk Koldtbord

Varmt

-Karbonade med stekt løk
-Svinerygg/nakke fylt med plommer og epler
-Surkål og poteter

Kaldt
-Potetsalat
-Waldorfsalat
-Røkelaks med eggerøre
-Roastbeef med remulade
-Reker og majones
-Spekemat, servert med seterrømme
-Kabaret
-Brød med smør

Spekematbuffet 

- Norsk spekeskinke
- Serranoskinke
- Fenalår
- Fårepølse
- Morrpølse
- Choritzopølse
- Salame Presetella
- Nordisk potetsalat (sennep, melk, egg, sulfitt)
- Saftig eggerøre med gressløk (egg)
- Salat med saltbakte valnøtter, Chardonnaymarinerte sultanrosiner og vinagrette (valnøtter)
- Rødbetsalat 
- Flatbrød (hvete)
- Smør (melk)
- Seterømme (melk)

Skalldyrbuffet 

- Kamchatkakrabbe naturelle (skalldyr)
- Sjøkpreps naturelle (skalldyr)
- Kokte krabbeklør (skalldyr)
- Dampede blåskjell med kokosnøtt/karrisjy (bløtdyr)
- Reker (skalldyr)
- Aioli, røkt majones og sitron (egg, sennep)
- Hvitløksbrød* (hvete, melk)
- Steinovnsbakt surdeigsbrød (hvete, bygg, rug)
- Smør (melk)

Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Food Company

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.